تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
دانلود گزارش کارآموزي در کارخانه نوشابه


دانلود گزارش کارآموزي در کارخانه نوشابهدانلود گزارش کارآموزي در کارخانه نوشابه زمزم گرگان  2-1- مقدمه 12-1-1- معرفی کارخانه زمزم گرگان 82-1-2-محصولات تولیدی شرکت زمزم گرگان 82-2-تاریخچه 92-2-1- تاریخچه ی نوشابه سازی در جهان 92-2-2- تاریخچه نوشابه سازی در ایران 102-2-3-آمار تولید نوشابه در ایران 112-3- اهمیت مصرف نوشابه 112-4- فن آوری و مراحل تولید نوشابه‌های گاز دار 122-4-1-تهیه مواد اولیه مصرفی در نوشابه سازی 122-4-2- ساخت شربت نوشابه 172-4-3- اختلاط شربت آب، و گاز 172-4-4-پر کردن و بسته بندی 182-5- خط تولید 182-5-1-مراحل و واحدهای اصلی تولید نوشابه 284 سی سی (نوشابه شیشه أی) 182-5-1-1 فلوچارت تولید نوشابه در بطری شیشه ای 245-2-تولید نوشابه در بطری‌های پت (PET ) 252-5-3 تولید دوغ 272-5-4-تولید آب آشامیدنی 27

ادامه مطلب  
دانلود مقاله و تحقیق کامل در مورد نوشابه و انواع نوشابه (با قابلیت ویرایش / دریافت فایل Word) تعداد صفحات


نوشابه، نوعی نوشیدنی شیرین گازکربنیک دار است که به عنوان نوعی نوشیدنی خنک و معمولاً برای برطرف نمودن تشنگی و یا به همراه غذا، مورد استفاده قرار می گیرد. اغلب نوشابه ها حاوی کافئین هستند. در برخی مناطق به دلیل گاز موجود در نوشابه مثل کالیفرنیا و فلوریدا، به آن سودا (بی کربنات دو سود) می گویند. در اکثر مناطق کانادا، به نوشابه پاپ می گویند. معمولاً پاپ، نوشابه ایست که درون بطری قرار دارد؛ در حالی که سودا درون قوطی می باشد. البته در بیشتر نقاط دنیا به این نوع نوشیدنی، همان نوشابه می گویند.برای طعم دادن به نوشابه از وانیل، دارچین، کارامل و همچنین اسانس انواع مرکبات، مخصوصاً پرتقال و لیمو ترش استفاده می کنند. از آنجا که بخش اعظم نوشابه آب بوده و سایر مواد افزودنی، بخش

ادامه مطلب  
دانلود مقاله نوشابه


      لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*فرمت فایل: Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)تعداد صفحه :13 بخشی از متن مقالهنوشابه، نوعی نوشیدنی شیرین گازکربنیک دار است که به عنوان نوعی نوشیدنی خنک و معمولاً برای برطرف نمودن تشنگی و یا به همراه غذا، مورد استفاده قرار می گیرد. اغلب نوشابه ها حاوی کافئین هستند. در برخی مناطق به دلیل گاز موجود در نوشابه مثل کالیفرنیا و فلوریدا، به آن سودا (بی کربنات دو سود) می گویند. در اکثر مناطق کانادا، به نوشابه پاپ می گویند. معمولاً پاپ، نوشابه ایست که درون بطری قرار دارد؛ در حالی که سودا درون قوطی می باشد. البته در بیشتر نقاط دنیا به این نوع نوشیدنی، همان نوشابه می گویند.برای طعم دادن به نوشابه از وانیل، دارچین، کارامل و همچنین اسانس انواع مرکبات، مخصوصاً پرتقال و لیمو ترش استفاده می کنند.

ادامه مطلب  
تحقیق آماده در مورد نوشابه


عنوان تحقیق:نوشابه های گازدارنوشابه، نوعی نوشیدنی شیرین گازکربنیک دار است که به عنوان نوعی نوشیدنی خنک و معمولاً برای برطرف نمودن تشنگی و یا به همراه غذا، مورد استفاده قرار می گیرد. اغلب نوشابه ها حاوی کافئین هستند. در برخی مناطق به دلیل گاز موجود در نوشابه مثل کالیفرنیا و فلوریدا، به آن سودا (بی کربنات دو سود) می گویند. در اکثر مناطق کانادا، به نوشابه پاپ می گویند. معمولاً پاپ، نوشابه ایست که درون بطری قرار دارد؛ در حالی که سودا درون قوطی می باشد. البته در بیشتر نقاط دنیا به این نوع نوشیدنی، همان نوشابه می گویند. برای طعم دادن به نوشابه از وانیل، دارچین، کارامل و همچنین اسانس انواع مرکبات، مخصوصاً پرتقال و لیمو ترش استفاده می کنند. از آنجا که بخش اعظم نوشابه آب بوده و سایر مواد افزودنی، بخش ناچیزی دارند، این نوشیدنی را نوشابه نام نهاده اند.

ادامه مطلب  
پاورپوینت نوشابه گازدار به همراه فایل word


دانـلـود پاورپوینت صنایع غذای بـا عـنـوان، نوشابه گازداربخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت :تاریخچه تولید کوکاکولا 120 سال پیش وقتی دکتر ( جان پمبر تون ) در آزمایشگاه کوچکش با ترکیب چند ماده معجون جدیدی را اختراع کرد و آنرا با نام کوکاکولا به دنیا معرفی نمود ، هیچ گاه فکر نمی کرد که این نوشیدنی روزی چنان مرزهای دنیا را در نوردد که در هر گوشه ای از جهان جزء ثابتی از سفره غذا باشد . این در حالی است که با ورود و عرضه ی  انواع نوشابه های رژیمی ، معدود افرادی هم که از ترس جانشان از خیر مصرف نوشابه گذشته بودند ، دوباره به سمت این نوشیدنی جادوئی جذب شده اند . واژه ی کولا از نام گیاه کولا گرفته شده  و دانه ی این گیاه که در غرب آفریقا می روید در نوشابه های اولیه به عنوان کافئین به کار می رفت . نوشابه    نوشابه،

ادامه مطلب  
پروژه و تحقیق بررسی و مطالعه خط تولید نوشابه و کنترل کیفیت و بازار (با قابلیت ویرایش و فایل Word ورد)تعداد صفحات 71


در یك رژیم متعادل آب قسمت مهمی از آن محسوب می شود . بدن به آب نیاز دارد تا بتواند غذا را هضم كند . تغییرات شیمیایی در عضلات صورت بگیرد ، درجه حرارت بدن تنظیم گردد و  مفصل ها نرم گردند ، اكسیژن در شش ها جذب شده ،گاز دی اکسید كربن دفع شود و بالاخره مواد زائد بدن دفع گردد . علاوه بر مقدار آبی كه از غذا های مختلف به بدن می رسد بدن در روز به 5 الی 6 لیوان دیگر آب نیاز دارد . این مقدار آب بر حسب عادت غذایی به صورت های مختلف وارد بدن می شود . آب میوه به علت گرانی در حد نسبتاً كمی در مقایسه با نوشیدنی های دیگر استفاده می شود . عصاره تقطیر شده بعضی از گیاهان بنام عرقیات در تبریز ، شیراز ، اصفهان و سایر شهر ها كم و بیش رواج دارد . نوشیدن شیر بسیار مطلوب

ادامه مطلب  
دانلود مقاله خلاصه‌ای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالكلی گازدار


كلیاتی در مورد نوشابه‌های غیرالكلی گازدار:مواد تشكیل دهندة نوشابه‌های غیرالكلی گازدار عبارتند از: عصاره، آب، شكر، گازكربنیك، اسانس‌ها، مواد پایداركننده،‌ رنگهای مجاز خوراكی و اسیدهای خوراكی.نوشیدنی‌های غیرالكلی را برا اساس منشاء مواد اولیه بصورت زیر تقسیم‌بندی می‌كنند: آبهای آشامیدنی- آبهای درمانی- شیر بعنوان نوشابه‌های گازدار از مواد مصنوعی و نوشابه‌های گازدار از مواد گیاهی كه نوع اخیر رایج‌ترین نوشیدنی در صنعت نوشابه‌سازی می‌باشد. این نوشابه ها از عصاره‌ها و اسانس‌های طبیعی گیاهی، به همراه فاكتورهای دیگر ساخت نوشابه تهیه می‌گردند. نوشابه‌هائی كه از اسانس‌های طبیعی تهیه می‌شوند از نطر ك

ادامه مطلب  
خلاصه‌ای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالكلی گازدار


فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات 118 صفحه    فهرست مطالبعنوان                                                                                     صفحه خلاصه‌ای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار به جای نوشابه‌های غیر الكلی گازدار.

ادامه مطلب  
گزارش کارآموزي در کارخانه تولید نوشابه گازدار


این گزارش حاصل یک ماه کارآموزي در کارخانه تولید نوشابه گازدار( معادل 240 ساعت ) می باشد که به صورت گزارشی کامل و جامع به نگارش در آمده است.بخشی از متن این گزارش کارآموزي :تاریخچه نوشابه تاریخ نوشابه اساساً به زمانی بر می گردد که بشر علاوه بر مصرف آب نوشیدنی توانست موادی چون طعم دهنده ها و شیرین کننده ها به اب اضافه کند . اگر چه تاریخ پیدایش آن به درستی روشن نیست ولی تصور می شود ابتدا در خاور میانه و به ویژه در نواحی جنوبی ایران روشهایی برای تهیه آن موجود بوده است . ایرانی ها از 2500 سال پیش ، روشهایی برای حرارت دادن نیشکر و تهیه کارامل در خوزستان ابداع کرده بودند و با رقیق کردن آن شربتهایی درست می کردند که بیشتر مصرف درمانی داشت . . . .  فهرست مطالبتاریخچه نوشابه فصل اول : آبآبتصفیه آبفصل دوم : واحد عصارهعصاره یا

ادامه مطلب  
مقاله خلاصه‌ای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالكلی گازدار


تعداد صفحات :118,   فرمت فایل: word(قابل ویرایش) فهرست مطالب:عنوان                                                                                     صفحه خلاصه‌ای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار به جای نوشابه‌های غیر الكلی گازدار.....

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi